Tajni cerkveni arhivi polni pedofilskih okostnjakov?

Comfreak / Pixabay

Katoliška cerkev ima tajne arhive. Ti so v Vatikanu kot tudi po škofijah in župnijah pa seveda tudi v samostanih. Zakaj ima cerkev tajni arhiv? Kaj se skriva v njem? Podatki o pedofiliji, finančnih zlorabah in drugih mahinacijah …? Zakaj ima kurija tajni arhiv? Zakaj ima tajni arhiv škofija ali župnija, pa seveda samostan? Kaj skrivajo? Če je cerkev čista, zakaj ima potem tajni arhiv? Ali so tajni arhivi ustanovljeni zato, da se skrivajo cerkvene »lopovščine«? Če deluješ zakonito in pošteno, kaj bi potem skrival? Isto velja za tajni vatikanski arhiv. Če je Sveti sedež čist, zakaj ima potem tajni arhiv? Kaj skriva pred javnostjo? Ali je tudi Jezus imel tajni arhiv?

Ali si upajo škofije v Sloveniji in po svetu odpreti tajne arhive in njihovo vsebino pokazati javnosti? Seveda brez osebnih podatkov, lahko pa tudi z njimi, če so izpolnjeni zakonski pogoji za to. Ali so v tajnih cerkvenih arhivih skriti pedofilski dosjeji? Koliko pedofilskih okostnjakov je v tajnih arhivih škofij v Sloveniji in po svetu? In koliko pedofilov je še v cerkvenih vrstah? Zakaj cerkev vsako leto premešča klerike iz župnije v župnijo ali v druge institucije cerkve? Zakaj? Znano je, da so premestitve klerikov bile in seveda so še del sistematičnega cerkvenega prikrivanja pedofilije in tudi nadaljnje omogočanje spolnih in drugih zlorab s strani premeščenih klerikov.

Da se ugotovi, kaj se je dogajalo, bi bilo treba odpreti tajne škofijske in druge arhive v po svetu, ki jih je več tisoč z več sto tisoči duhovnikov. Če cerkev tega noče storiti, bi morala to storiti država, kot je to storila v Pensilvaniji. Ogromno je še pedofilskih in drugih okostnjakov v tajnih cerkvenih arhivih. Ni pozabiti, da je po vsem svetu več tisoč škofij in vse te imajo svoje tajne arhive.

Grozljiva in množična sistematično prikrivana cerkvena pedofilija kaže, kdo katoliška cerkev v resnici je in koga zastopa! In koga zastopa? Ker je pedofilija satansko opravilo in ker je cerkev ves čas prikrivala ta satanizem, in to dela še sedaj, je jasno, da je katoliška cerkev del demonskih struktur. Zanje so namreč zaščitni znak zločini. Nemški zgodovinar Karlheinz Deschner je dejal, da na svetu ni organizacije, ki bi bila v antiki, vključno s srednjim in novim vekom ter posebno v 20-tem stoletju tako obremenjena z zločini kot rimsko-katoliška cerkev.  In v tem plesu cerkvenih zločinov ima cerkvena pedofilija, torej kleriška in laiška, pomembno mesto.

Posebno vprašanje v zvezi s pedofilskimi okostnjaki je tudi, koliko je takšnih okostnjakov, ki jih je cerkev uničila, preden bi prišli v javnost ali pa sploh niso bili narejeni. Kajti kot je na cerkvenem vrhu glede spolnih zlorab februarja 2019 dejal nemški kardinal Marx, je cerkev mnogo pedofilskih dosjejev uničila ali pa pedofilskih zadev sploh ni dokumentirala. S tem pa je zabrisala sledi za svojim satanskim početjem. Ali je bilo uničevanje pedofilskih dosjejev sistematično? Po vsej verjetnosti je odgovor pritrdilen. Kakšen odgovor pa bi bil v primeru neizdelave pedofilskih dosjejev?

Od koga so uničevalci dosjejev dobili ukaza za to početje? Od Jezusa ali od koga drugega?

Print Friendly, PDF & Email

Dodaj odgovor